Året i tekst og billeder 2017


15. December 2017:
Halfdan’s Foure Roses – Chili blev fotograferet den 13. dec. og  allerede i dag kom resultaterne fra DKK. HD: A AD: 0 og OCD: Fri.  Bedre resultat fås ikke og vi er bare glade for denne julegave.  Ansøgning om diplom og registering af resultater er sendt til Finland, så Lemon kan få godkendt sin finske titel.

Vi er begyndt at planlægge 2018 og skal have det hele til at gå op med det kommende kuld hvalpe.

Halfdan’s Four Roses – Chili  ( Mamma Mia Kociokwik – Von Hausman’s Super Bowler)

03. December 2017:
Tilbagemeldingerne fra hvalpekøberne er så dejlige. To er begyndt på et spor kursus og det bliver spændende at følge dem og jo vi håber de falder i og bliver lidt bidt af det. En har meldt tilbage, at der er bestilt tid til HD fotografering og det er jo altid spændende. Besøg af hvalpekøberne bringer bare så meget glæde ind i huset og vi nyder hver en tilbagemelding og besøg.

DRK’s Juleudstilling i Næstved i dag  udløste Lemon’s Finske vildtsporchampionat, da hun fik excellente og blev 3V, hun gjorde det bare så fint.

19. november 2017:
Tiden flyver og der har desværre ikke været tid til opdatering som ønsket, da der har været meget at se til i privaten, jobbet og ikke mindst med hundene.
Jim og Kurt har gjort det godt hen over sommeren og de har nu opnået 2 x 1. pr i begynderklassen, vi glæder os til forsat at følge dem. Aslan og Diana har været på tur i Finland og Norge og gjort det rigtig flot. Finland var en udfordring og de faldt for tiden og høstede en meget flot 2. pr. Sporet gik på klippevæge ad meget smalle stier, med klippevæg på den ene side og frit fald ned på ca. 50-70 m på den anden side, så ja det var en meget stor udfordring. I Norge tog de revanche og høstede 3 x 1. pr. selv om der kom næsten 40 mm regn den ene dag, så vi gik i vand. Aslan mangler lige en udstilling før hans titel til Norsk vildtsporchampion er i hus. Vi fulgte med Aslan og Diana på turen og i Finland opnåede Lemon en 1. pr. og fik hermed arbejdsmeritterne til titlen Finsk Vildtsporchampion, der mangler lige en udstilling. I Norge stod Lemon ikke til den megen vand og opnåede en flot 2. pr. på den ordinære prøve, så jo vi må af sted igen til både Finland og Norge. Aslan og fr. “lystig” som Lemon kaldes, kan godt det der med at være på tur sammen og hygge.


Aslan og Limon hygger i Finland.

21. juli 2017:
Jim har sammen med Kurt bestået UWT i begynderklassen, herfra et meget stort tillykke. Vi ved der trænes mod en kommende prøve og vi krydser finger og poter herhjemme for, at det hele lykkedes. Rosie har lige været på besøg en uges tid og efter ganske få minutter, ja så var hun bare en del af flokken. 
Vi har besluttet Tonic parres med en sort hanhund og vi ser frem til et kuld sorte/gule hvalpe, mere herom meget snart,

Halfdan’s Blue Soplica – Rosie  ( Mamma Mia Kociokwik – Cinamon Kociokwik)


22. juni 2017:
Jim og Lemon har været på udstilling sammen med “tante” Gin og der er fine resultater disse dage. Lemon har været med på tur til Sverige et par gange og hun nyder det kun er hende der er fokus på. På fire spor starter i Sverige har Lemon gået igennem med flotte præmieringer og kan nu tilføje titlen Svensk Vildtspor Champion til sine meritter. Vi har planlagt to ture yderligere i år, Finland og Norge skal have besøg af os og vi glæder os til disse ture. Prøver her i DK planlægges, men det er afholdelse af Nordisk Vildtspor mesterskab 2017 for DRK som tager rigtig megen tid i øjeblikket. Vi glæder os til dette arrangement og til samarbejdet med de mange involveret.

En fantastisk udsigt fra Sverige, Lemon slapper af efter opnåelse af titlen SEVCH

07. maj 2017:

Foråret er i fuld spring og poterne er ude på mange forskellige opgaver. Gin og Tonic har være stillet på DM i vildtspor, Gin gik en flot 3. pr. hjem, hvor en klasisk føre fejl sikrede et tab for meget, så kan man lære det!
Tonic vælger jeg at stoppe på sporet og det er første gang i mange år, jeg vælger at stoppe på en mesterskabsprøve, men Tonic melder ganske enkelt fra midt på sporet midt i sårlejet, hvor vi ikke kan komme videre. Som dommeren efterfølgende sagde “flot gjort og en dygtig føre beslutning, af en som som kender sin hund godt”. Tak til alle for en rigtig god dag i skoven og ikke mindst tak til stifinderne, som havde lavet et super flot arbejde i skoven.

Jim har høstet en flot 1. pr. på markprøve B i begynderklassen. Vi ønsker et stort tillykke med resultatet.


Saxo nyder foråret

17. april 2017:
Påsken afsluttes med et fint resultat. Aslan har trådt sine poter i skovbunden på campionatsporprøve i Danstrup Hegn, som var en svær prøve med mange udfordringer for flere ekvipager. Herhjemme er Lemon snart færdig med sin første løbetid som hun har klaret rigtig flot. Der er taget nye billeder til den nye hjemmeside, som er under udarbejdelse, Vi glæder os til at kunne åbne for fornyelsen til jer alle snart.

Aslan springer ud i foråret

10. april 2017:

Påsken nærmer sig og foråret stå på spring.
Whisky kuldet blev 1 år den 6. april – Tillykke til dem alle. Vi takker for alle hilsnerne og ikke mindst billederne. Vi er så glade for tilbagemeldingerne, at hvalpene har det godt og trives. Jim har vist poterne frem på workingtest og B-prøve, mens Baby er startet på Rally-lydighed og Chili på lydighed. Vi er sikker på de alle nyder hundelivet hos deres familier.

Chili Saxo
Balder Jim
Baby Ringo
Lemon

01. april 2017:

Solen skinner og tilsmitter Lemon der idag har bestået Kørekort til hund niveau SØLV.   Stolt er man da Lemon gik så fint igennem de forskellige elementer som; Afdækning med de andre hunde i to minuttet, hjemkald, gå pænt i line ved højre og venstre fod, sit og vente mens andre skal forbi, kontroleret leg, afslapning mens jeg spiser, undersøgelse af fremmed og gå igennem flokken af de andre hunde uden snor og følge med en unden at kontakte de andre hunde. Afslapning mens fører snakker med en fremmed i 2 min, hoppe ind i en fremmed bil og forholde sig roligt og ja så skal føren lige svare rigtigt på spørgsmålene. Det er ikke en aprilsnar, men en slot fører og træt Lemo der tog hjem fra en fantastisk dag. Tak til hele holdet for de mange sjove og gode timer vi sammen har haft i Solrød centeret, hvor træningen og ikke mindst prøven har forgået mellem de handlende i centeret.


28. marts 2017:afsætning i en kredesnen af de an

Så har to af pigerne haft deres debut på schweissprøverne og sikke en fest. Svanholm Gods dannede rammen om en god prøve i dejligt selskab og i et fantastisk vejr havde vi bare en super god dag. Diva og Lemon gik begge en 400 m/3 timer prøve for første gang og de fik begge en flot 1. pr med fine kritikker. Til slut ja så blev Lemon dagens bedste hund, så man fløj bare hjem.
Tak til alle for en rigtig god dag og hygge omkring bålet.


12. marts 2017:

En dejlig dag i Bidstrup skovene, hvor Halfdan’s Juniper Green gik spor som en drøm. En flot 1. pr kom i hus og hermed opnåede hun titlen DKSCH – Dansk Spor Champion. Tak til alle for en dejlig dag og ikke mindst alle i midtsjælland der lavede en flot prøve hvor alt bare klappede.


09. marts 2017:

Så er Halfdans Blue Maximus – Aslan idag blevet øjenlyst og han klarede det rigtig fint. Han er øjenlyst uden bemærkninger og tog det hele i stiv pote. Der var en “elev” med til øjenlysningen, så det hele var lige en dobbelt tur.

08. marts 2017:

Så blev der tid til lidt opdatering. Året’s første reultat er kommet og det er Jim og Kurt der har opnået en flot 2. pr. på C-prøve i begynderklassen den 25. februar, herfra et stort tillykke, vi glæder os på jeres vegne.

Herhjemme er træningerne så småt ved at blive skruet lidt op, da der er championatsporprøver og ikke mindst DM i vildtspor i slutningen af april.

De sidste mange weekender har stået i uddannelsens tegn for DRKs sporudvalg og vi har hermed uddannet instruktører i step 2, prøveledere samt stifindere, et stort tillykke til jer alle, jeg er sikker på i kommer til at bidrage positivt til de mange sporinteresseret i Dansk Retriever Klub.

Chili
Baby

Gin kuldet: 24. jan 2008:

Halfdan’s Aviation = Tikka
Halfdan’s Bombay  = Frida
Halfdan’s Bokma = Chili
Halfdan’s Right  = Ganga
Halfdan’s Saffron  = Emma
Halfdan’s Blackwood = Basse
Halfdan’s Juniper Green  = Gin

Tillykke til Gin kuldet, som bliver 9 år. Ja veteraner det er i, men i har stadig en meget stor plads i vores hjerter og vi husker det som var det i går, da vi var med til at bringe jer til verden sammen med mor Juna.

23. Januar 2017:

Tiden flyver og 2017 er allerede godt igang.
Vodkakuldet blev 3 år i går og i morgen bliver
Ginkuldet 9 år. Vi ønsker alle hvores hvalpekøbere et stort tillykke med deres hunde. Vi er bare så glade for i har givet dem et dejligt hundeliv hos Jer.

Gin har fået konstateret gigt i begge forpoter og er kommet sig helt efter sin poteoperation i slutningen af 2016, hvor hun havde fået betændelse i den ene forpote efter jagt. Hun har så også lige fået en øjenoperation og fjernet en gevækst samt en vorte, så hun ligerner en hund som har fået en opstramning.

2017 bliver et spændende år, hvor Charlotte er hyret ind som underviser/instruktør i ind som udland og her vil også via Halfdan’s blive udbudt specielt sporkurser gennem året.

Vodka kuldet 22. jan 2014

Halfdan’s Blue Maximus =Aslan
Halfdan’s Blue Zubrowka = Kato
Halfdan’s Blue Krivach = Monti
Halfdan’s Blue Diva = Diva
Halfdan’s Blue Iceberg = Balder
Halfdan’s Blue Mama Vodka = Cocio
Halfdan’s Blue Soplica = Rosie
Halfdan’s Blue Pravda = Jazz

Året i tekst og billeder 2016
Året i tekst og billeder 2015
Året i tekst og billeder 2014
Året i tekst og billeder 2013
Året i tekst og billeder 2012
Året i tekst og billeder2011
Året i tekst og billeder 2010
Året i tekst og billeder 2009
Året i tekst og billeder 2008
Året i tekst og billeder 2007
Året i tekst og billeder 2006
Året i tekst og billeder 2005
Året i tekst og billeder 2004