Året i tekst og billeder 2014.

30. december 2014:
Så er det nytår og vi siger tak til alle, for et godt år med mange dejlige oplevelser. 
Specielt en stor tak til vores hvalpekøbere gamle som nye, for at give hvalpene et godt hundeliv og at i lader os være en del af Jeres liv, på godt og ondt. 
Vi ønsker alle et lykkebringende nytår og på gensyn i 2015, med nye oplevelser.
Vi har besluttet at parre Tonic i slutningen af 2015, vi forventer derfor hvalpe i starten af 2016.
 
30. december 2014:
Vi har lige modtaget dette dejlige billed af 
Halfdan’s Blue Soplica – Rosie, som her oplever sne for første gang.
 
23. december 2014:
Så blev det jul igen, men noget mangler. 
Juna mistede vi i april og med hende den første af hende døtre Halfdan’s Bombay – Frida, som desværre gik bort efter kort tids sygdom. Mickey er også taget med, men de hilser alle fra hundehilmen og siger på gensyn. 
Uanset hvad så blev det jul og vi skal alle feste og hygge i venners og familiens skød de næste mange dage. Herfra ønsker vi en rigtig glædelig jul til jer alle derude nye som gamle venner og vi glæder os til 2015 hvor vi håber, der bliver mere tid til hygge og samvær med jer alle derude. 
 
10. december 2014:
Dansk Ruhår Klub var i Grenå plantage  samlingssted om den sidste schweissprøve i 2014, hvor Vi var så heldige at få  plads til begge piger. Tonic stod dog ikke distangcen på dagen, men Gin gik et fantastisk 1000m/40timer spor, på blot 22 min. Hun lignede sin mor, gik med logernde hale i spor kernen hele tiden. En fantastisk oplevelse og meget stor ros fra dommer, stifinder og tilskuere der var med på sporet, det flotteste de havde set i år elle måske i det hele taget. Tak for de flotte ord og ikke mindt til en dejlig dag i rigtig hyggeligt selskab.
 
30. november 2014:
Juleudstillingen var en udfordring for de unge hunde. Halfdan’s Blue Maximus – Aslan fik en fantastisk fin kritik, men i dag syntes han desværre dommeren var farlig og de mange hunde og støj i hallen påvirkede ham, så han trak sig fra dommeren.  Halfdan’s Blue Diva – Diva syntes det hele var en fest og at der skulle hoppes rundt og mor Tonic ja hun tog det i stiv pote. En dejlig dag i hyggeligt selskab og ikke mindst tillykke til Lars Svendsen med han fik sin udstilling med Frodo i hus.
 
25. november 2014:
Halfdan’s Blue Mamma Vodka – Cocio har scoret top point på lydighedskursus, det blev til hele 88
a 95 mulige point der kom i hus. Et stort tillykke vi er super stolte.  De finske rosetter pryder også de gule piger herhjemme. De finske vildtspor titler kom i hus tilbage i 2012 for dem begge. Det har været nogle fantastiske ture med sjov, spor og ikke mindst hygge og masser af grin og ikke mindst masser af sporarbejde. 
 
09. november 2014:
Halfdan’s Aviation – Tikka var den føste Dansk opdrættet retriever der opnåede det Finske vildtsporchampionat tilbage i 2011, sammen med Jes. Derfor er de selvfølgelig også de føste der skal have rosetten fra Finland. Den meget store og ikke mindst flotte rosette har været på vej i lang tid, men endelig er det lykked at få dem hjem. Vi er så stolte af Tikka og Jes med deres mange flotte resultater. Tikka er efter det første kuld og derfor kuldsøster med Gin.
 
28. oktober 2014:
Så var Halfdan’s Blue Maximus – Aslan på sin føste schweissprøve og blev belønnet med en 1. pr på 400m/3t. Vi er super stolte og vi ved der er mange timers træning bag denne oplevelse. 
Herfra et stort tillykke til Diana og Aslan. 
Dette var nok den sidste prøve i år, men vi er  begyndt at planlægge 2015, med hvad vi vil holde af prøver. Nu skal der være lidt tid til træning med egne hunde, jagt, spor og afslapning.   
 
21. september 2014:
Udstillingsweekend hvor Halfdan’s Blue Diva – Diva skulle havde været i ringen et par gange, men da hun legede med sin mor lørdag morgen i haven trådet hun forkert. Desværre begyndte hun at trække på det ene forben i ringen i Køge og det betød hun ikke kunne præmieres og et KIP blev givet, helt korrekt fra dommeren. En meget fin kritik og rigtig god forklaring fra dommeren fulgte med. Halfdan’s Junipere Green – Gin var med begge dage og fik meget fine kritikker og excellente begge dage. 
 
14. september 2014:
Tonic lavede et stort og flot arbejde på championatsporprøven i dag i Danstrup Hegn. 
Som sidste ekvipage, mellem svampeplukkerne og mountenbirkerne gik vi et flot spor og sammen fik vi løst opgaven uden tab, men ikke uden udfordringer. Vi indkasserede en eftertragtet 1 pr. og blev desuden dagens bedste på 1000m/20t.
 Vi er super stolt af den lille tøs, som jeg var ved at opgive. Nu er det så tid til hygge og nye udfordringer, for vi skal først på sporprøver igen i 2015, for at se om vi kan indkasser den sidste 1 pr. for at opnå championatet her i Danmark.
 
19. august 2014:
Så har pigerne været på tur og vi er blevet belønnet med rigtig fine resultater på sporsiden. De har begge gået 1000m/20t spor.
Søndag var vi på Mejlgår med Tollerklubben og Tonic gik en rigtig fin 1. pr hjem. Tolleren Zæcar blev på dagen den første danske vildtsporchampion og herfra et stort tillykke til Mette og Zæcar. 
i dag var vi en tur i Randbøl og her gik både Gin og Tonic flotte 1. pr. hjem. 
Tak for nogle gode dage hvor alt bare har funket og tillykke til alle med de mange flote resultater. 
 
08 august 2014:
Sikke en sommer og varme vi har haft. Her er såmænd ikke sket en masse og pigerne har trænet, svømmet og hygget sig i vores selskab,  nu man ikke har været på job. I dag fik vi lige besøg af Halfdan’s Blue Mamma Vodka – Cocio og  der var bare hygge og sjov i haven. Flere af hvalpene skal starte på træning og det bliver spændende at følge dem. 
 
18. juli 2014:
Mickye har danset den sidste dans med Tonic. 
De to holdt så meget af hinanden, men canser to livet af den fantastiske toller. Tak for mange sporture og ikke mindst jagter. Mickye var den enste dansk ejet toller, der indtil nu har opnået nordisk vildtsporchampionat. Vi løfter på hatten og håber du nu er sammen med Juna og i samme løber over hundehimlen og nyder det på den anden side. 
 
29. Juni 2014:
Halfdan’s Blue Soplica – Rosie har været her den sidste uges tid og der har været gang i huset. Hun har nydt selskabet og Gin og Tonic nyder nu freden, efter hun er hentet. Rosie har bare været med på vores daglige oplevelser og i går var det en tur til vandet. Gin er begyndt at dykke og hendes ture under vandet bliver længere og længere. Det er facinerende, at se hvor længe hun kan blive nede og ikke mindst har noget med op efter næsten hvert dyk.
 
08. juni 2014:
Så var der hvalpetræf den 01. juni kun en hvalp manglede, da den var optaget til anden side. 
En dejlig dag med masser af sjov og udveksling af erfaringer, samt masser af sjove opgaver. Svømningen var et hit og det var ikke kun hvalpene der blev våde. Dette kuld er meget ens og de tegner rigtig godt både på ekstiør og ikke mindst, vil de alle arbejde og tager udfordringer op med nye opgaver. Tak til alle hvalpkøberne for en rigtig god dag og vi glæder os til vi ses igen lige om lidt. 
 
12. maj 2014:
Gin faldt for tiden, samtidig med hends 3. tab og det betød et 0 på DM2014 i vildtspor. Men vi knoklede til det sidste. Tonic gik prøve for første gang med Lars Svendsen og de gjore et meget flot arbejde, hvor alt var druknet i vand, vand og atter vand. Tak for to dejlige arrangementer hvor alt har klappet og ikke mindst dejligt selskab over hele linien. 
 
29. april 2014:
Så har Monti og Diva været på deres første skue. De var begge to i hopla og ville gerne snakke med alle, store som små. De fik begge rigtig fine kritikker og blev 4. vindere i hver deres klasse. Supper stort tillykke med de fine placeringer og tak for en hyggelig dag. 
 
27. april 2014:
Vi elsker dem og vi ved det godt, men beslutningen er altid svær. Juna er her ikke mere. Hun var på sin sidste råge regulering så sent som i går. Men de gamle ben kunne ikke mere og hun har nu fået fred. Hun ligger nu på den bedste plads med den skønneste udsigt, hvor vi alle elskere at komme. Fantastiske tudemari tak for de mange fantastiske oplevelser rundt omkring i hele norden og ikke mindst de mange gode jagter vi har haft sammen. Du vil blive savnet længe.
 
19. april 2014:
Gin er klar til DM i vildtspor den 04. maj i Sorø. 
Vi glæder os til igen at prøve kræfter med skovene under Sorø Akadami, som har en stor vildtbestand af hjortevildt som då- og sikavildt.
Lars skal stå for maden til alle, så der bliver run 
på i denne weekend, hvor han får hjælp af Svend.
Vi var lige sammen med Maximus – Aslan en times tid i skoven i dag og ja der var gensynsglæde mellem mor og søn. 
 
08. april 2014:
Så har Zubrowka – Kato været på besøg. Den lille dreng er bare vokset, han gik lige ind i huset kikkede sig omkring og så gik han ellers løs på alle pigerne med stor glæde. Der var fest og farver og der var sjov og hygge i haven. Til sidst måtte Tonic dog opdrage ham lidt og lærte ham lidt maner. 
 
24.marts 2014:
Juna fylder i dag 10 år og hvilken rejse det har været. Hun har opnået rigtig mange flotte resultater i sporverden, har gjort det fint i udstillingsringen samt i lydighed. 
Juna har været en fantastisk mor til et kuld hvalpe. Flere af af hende hvalpe har vist, at de slægter hende på i sporverden, men ikke mindst på jagterne, har de vist deres værd.
Juna har været en god og trofast følgesvend, som bare har fulgt os i alt hvad vi har fortaget os gennem tiden. Juna nyder nu sit otium, hvor der dog stadig bliver plads til hyggespor og  hyggejagter. Juna skal dog mest af alt klappes, kysses og nusses om, for det har hun fortjent.
 
17. marts 2014:
Tiden er bare fløjet afsted med rigtig mange gøremål og nu er hvalpene næsten klar til at flytte hjemmefra. Der har desværre ikke været megen tid til at opdatere hjemmeside, den sidste tid.
Hvalpene er et vodka kuld og har fået navnene:
Halfdan’s Blue Spolica, Diva, Pravda, Mama Vodka, Maximus, Iceberg, Krivach og Zubrowka. 
Hvalpekøberne har flitigt været på besøg og det har været fantastisk, at se de nye bekendtskaber der er skabt på baggrund af hvalpene. Herfra ønsker vi alle vores hvalpekøbere tillykke med deres nye hvalp og vi glæder os til samvær og hygge med jer alle i fremtiden. 
 
 
22. februar 2014:
Alle hvalpe er reserveret. 
Vi glæder os rigtig meget til de aktive hjem hvalpene skal ud til og det bliver rigtig spændende at følge dem i fremtiden. De udvikler sig rigtig fint og verden skal nu bare undersøges. Hvalpekøberne indtager huset i weekederne og alle hundene nyder, at blive klappet og hygget om. 
 
16. februar 2014:
Der er en dreng der ikke er reserveret, 
så kontakt os hvis du/I er interesseret. Hvalpene er nu 3½ uge og de vokser bare stærkt nu. De har fået deres første hvalpefoder til stor glæde og ikke mindst trækken på smilebåndene over svinerriet. Hvalpene er tillidsfulde og meget nyskerige på alt nyt der sker omkring dem.
De daglige ture på opdagelse i hele stuen, med hvalpene er interesandte at følge og ikke mindst, at se hvordan de reagere på de mange nye ting de præsenteres for.
Hvalpekøberne komme flitigt på besøg og det er utroligt dejligt at se hvordan andre glæder sig til den dag de kan tage deres lille nye hvalp med hjem og ikke skal lade den blive tilbage, når de tager hjem igen efter besøget. 

01. februar 2014:
Der er bare liv i hvalpekassen og snart får de øjne de små. Juna og Gin kan nu gå i hvalpegården og hilse på de små, men Tonic holder øje med dem.  Der er stadig et par hvalpe der ikke er afsat.

Søde gamle Juna har desværre stadig problemer med bagbenene, efter hendes frygtlige vandtur i dec. hvor vi var ved at miste hende. Vi giver massage, laver strækøvelser og dette er Juna glad for, der falder jo godbider af. Dette gøres i samarbejde med en hunde kiopraktor.
Hvem træt mig? Nej da, men jeg skal jo holde øje med de små.

 
24. januar 2014:
Så er der fødselsdag igen i dag. 
Tillykke til Gin kuldet som kom til verden for 6 år siden, som vores første kuld. Alle hvalpene er i dag ude i praktfulde hjem og trives. Der vanker nok lidt ekstra til Gin og mor Juna i løbet af dagen.  
 
22. Januar 2014:
Hvalpene har set dagens lys, det blev til 8 pragtfulde stk, som alle tegner fint.
Der er 4 af hvert køn. De trives alle og deres mor tager sig utroligt godt af dem. 
Der er stadig et par drenge der ikke er afsat. 
 
 
05.Januar 2014:
Så startede et nyt år og det bliver spændende hvad det bringer. Tonic er bare blevet tyk, så det bliver spændende, at se hvor mange hvalpe hun gemmer i maven. Et spændende år venter forude med nye oplevelser, med gamle som nye venner og bekendtskaber. Vi ses derude til mange nye udfordringer. 
 

Året i tekst og billeder 2016
Året i tekst og billeder 2015
Året i tekst og billeder 2014
Året i tekst og billeder 2013
Året i tekst og billeder 2012
Året i tekst og billeder2011
Året i tekst og billeder 2010
Året i tekst og billeder 2009
Året i tekst og billeder 2008
Året i tekst og billeder 2007
Året i tekst og billeder 2006
Året i tekst og billeder 2005
Året i tekst og billeder 2004