Året i tekst og billeder 2013.

23. December 2013:
Herfra et ønske om en rigtig glædelig jul til alle, med ønsker om en fredfyldt jul og masser af hygge med dem i holder af.  Tonic er tjekket og der sidder perler på snoren, så hun er drægtig og vi forventer gule hvalpe omkring den 26. januar 2014. Hun er i mægtigt humør, men vi kan så småt se, hun er ved at tage form. 

Tak for en dejlig sæson med dejlige oplevelser i 2013 og nu ser vi frem til 2014 med nye oplevelser, ikke mindst et kuld hvalpe

 
   
03. December 2013:
Så er vi kommet hjem fra Polen og Tonic er parret flere gange og det gik rigtig godt. Der var en god kemi mellem Cinamon og Tonic, så det bliver spændende at se hvad maven gemmer. 
Hvalpe forventes i uge 4 2014 Vi var i Næstvedhallen den 01. december og hente rosetten, som Gin opnåede den 02 juni, da hun blev dansk vildtspor champion DKSCH(V). Tak til alle for de flotte ord og julehygge som altid 
ved juleudstillingen.
 
   
19. November 2013:
Sidste vildtsporprøve kom i hus med en 3. pr.  Tabene kom i tilbagegangen, men vi kæmpede og kom helt hjem til skindet. Tak til alle for en god dag og til alle jer der gjore det muligt for os nørder, at komme til prøve i skovene selv om der har været storm.  Tonic var oppe sidst, da hun er gået i løbetid, så nu nærmere parringen sig med hastige skridt og det sidste er faldet på plads. 
 
06. November 2013:
For en sikkerhed testede vi Tonic for 
SD2 – dværvekst og hun er fri, men, hun er bærer på HNPK – tørnæse. Lidt panik her i huset, for Cinamon var ikke testet på dette og så igang igen for at få ham testet og resultatet er heldigvis fri. Hermed forsætter vi hvalpeplanen som planlagt og nu venter vi på, at det passer Tonic, at vi skal en tur til Polen.
Tiden bruges på jagter og alle hundene bruges nu aktivt og det er et hundeliv de alle bare kan lide.
 
11. oktober 2013:
Så er hvalpesiden opdateret og den heldige herre der skal være far til hvalpene er Cinamon Kociokwik, en rigtig fin Plosk hanhund med fylde, arbejdsglæde og ikke mindst et rigtig godt sind. 
Vi har hilst på ham et par gange og vi glæder os meget til dette kuld. Da både Tonic og Cinamon 
er testet fri på PRA, CNM og EIC vil hvalpene være fri via forældre og ikke kunne få disse sygdome. 
Det vil blive et kuld gule hvalpe og hvis du er interesseret så kontakt os. Der er allerede bestilt hvalpe efter dette kuld.
 
30. september 2013:
Så kom vi endelig igang. Jag har været usikker og ikke stolet på Tonic på prøver og det har betydet en dårlig sæson for os. Endelig igår slappede jeg af og Tonic arbejdede perfekt, desværre kom en tilbagegang i vejen og derfor inkasserede vi et nul, men jeg har rettet op på min adfærd og endelig er vi på rette spor igen. 
Parring af Tonic er faldet på plads og papir er sendt til DKK. Det er en handhund som har flotte meritter i udstillingsringen, men som også har bevist sit værd på arbejdssiden. Han har et fantastisk godt sind og det har betydet meget i vores valg af partner til Tonic. Det bliver et kuld gule hvalpe, meget mere herom meget snart.
 
25. august 2013:
Vi har deltaget på raceledelsens sensommer arrangement og tak til alle der har gjort det muligt, at jeg kunne komme som deltager og hygge. Et godt arrangement hvor Tonic fik nyt navn og det er knaldperlen! På kvalifikations prøven bestod vi ikke, da hun lavede en meget flot og overbevisende kanlapportering, men ellers er alt fint, vi prøver jo bare igen. 
På udstilling fik alle tøssserne Excellente og Juna den gamle tøs, ja hun tog fussen på os alle og blev 1 vinder med CK i vetaranklassen. Hun ligefrem hyggede sig i ringen.
 
07. august 2013:
Hjemme igen efter en fantastisk tur i det finske. Tonic snød alle og gik et fantastisk spor og opnåede en meget flot 1. pr og blev 3. vinder, 
af 37 startende hunde.
Diana og Hampus opnåede en flot 1. pr. og opnåede titlen FIVCH og har nu alle titlerne fra de Nordiske lande.
Svend og Mickey opnåede en flot 1. pr og titlerne FIVCH og NORDSCH(V) som den første danskejet toller i Danmark. 
Herfra et kæmpe tillykke og ikke mindst tak for en fantastisk tur til Finland. Den stod på hygge hygge og masser af grin og latter med de finske venner og ikke mindst i hytterne ved den finske skærgård. 
Tonic nyder ferier og ture, for her må man ligge i sengen og sofa og det benyttes fuldt ud, fra vi tager afsted til vi er hjemme igen. 

06. juli 2013:
Så har vi tilbragt dagen på Gørløv heste og krammer marked. Her holdt Danske gravhunde klub skue for 23. år i træk. Det er en dejlig tradition med masser af hygge og god stemning. 
Alle tøsserne var med og fik meget fine placeringer. For sjov havde jeg tilmeldt juna og gin i parklassen og ja de blev såmænd BIS i denne klasse. Tak til alle for en god dag og ikke mindst til alle de, der bag arrengemenet har knoklet for at vi kunne få en så god dag i høj solskin.
 
30. juni 2013:
Så er alle titler tilføjet på hundeweb og det har fungeret rigtig godt med bestilling af championat titler og diplomer via hundeweb, som er et nyt tiltag. De norske diplomer er kommet sammen med de danske, så det har været en fornøjelse at tømme postkassen den seneste tid.
Sommeren står for døren og masser af gode oplevelser venter i fremtiden. Herfra et ønske om en god sommer til alle, vi ses derude.
 
5. juni 2013:
Så er armene ved at falde på plads igen! 
Søndag den 2. juni var vi i Klosterheden og 
Gin fik sin 1. pr og hermed blev hun Dansk vildtsporchampion. Et rigtig godt spor som sluttede på toppen af en gravhøj, hvor kronvildtet har deres hvileplads jf. dommer Søren Krabbe. På 14 dage har Gin fået ikke mindre end 3 titler i hus, så nu er hun vildtsporschampion i alle nordsike lande samt nordisk nordisk vildtsporchampion. 

tonic stod desværre ikke distancen, men hun er jo ung og vi har tiden for os.
Tak til alle for en kanon dag og tillykke til alle med de fine resultater og ikke mindst Annette og alle hendes hjælpere for en rigtig god dag i Klosterheden.

 
27. maj 2013:
Hjemme igen fra Norge som bare er og bliver en oplevelse. Tilbage i 2008 var vi heroppe med Juna og blev Norsk og Nordisk vildtsporchampion. 
Turen i år var bare en fantastisk oplevelse, vi havde Gin og Tonic med og de var sporklar.  
Alle er utrolige flinke og gæstfri, ja nogle kunne vi enda genkende og omvendt fra sidste tur.
Der blev hygget og snakket meget. Vi havde fået spor til begge hundene på to forskellige prøver og det var vi glade for. Lørdag den 25. maj gik vi spor på øen Tromøya der rummer masser af elg og råvildt. 
Tonic gled igennem med stor overbevisning og fik sin 1. pr samt titlerne NOVCH og 
NORDSCH(V), mens Gin desværre går forbi kloven og forsætter på dommerens færd, herved få hun et tab, men får en fin 2. pr. 

Søndag den 26. maj går vi spor vid Ørrebø. Gin 
skulle gå først og går et meget overbevisende spor, hvor det bare gik op og ned og med masser af frisk elgfald på vejen, tempoet var meget fint og der var kun ros fra dommeren. Herved kom titlerne NOVCH og NORDSCH(V) i hus. 
Tonic måtte indkassere et 0, da fristelsen af frisk  hjorteafledning blev for stor og jeg ikke lige så det, før det var for sent. 

Supperglade og meget stolte er vi lige kommet  hjem med to hunde, der begge er blevet Norske og ikke mindst Nordiske vildtsporchampion.

09. maj 2013:
Så blev der endelig tid til at opdatere lidt på vores egen side. Der har været tryk på de sidste par dage efter DM i vildtspor i weekenden. 
Vi var På DKK udstilling lørdag den 4. maj i Roskilde med Tonic og  indkasseret den føste good til hende, men en meget fin kritik fulgte med. 
 
Søndag den 5. maj stod i sporernes tegn. 
Der var DM i vildtspor 2013 på Sorø Akademi. 
Alle vores piger var til start og Gin startede.
Gin løste sporet og gik i fin stil fra start til slut. Der var dog masser af udfordringer og selvfølgelig 
får vi et tab, blot ca. 150 m før sporslut.  Herefter var det mor Juna’s tur. Juna starter fint op men vi kommer hurtigt i problemer og efter kort tid er vi stoppet i vores afprøvning. Dåvildtet har stået på sporet under sporudlægning og det er det der drillede. 

Tonic slutter af med at gennemføre sit første Danmarksmesterskab i vildtspor. Der skulle to tab til ,men sammen kæmpede vi ud til skinnet som blev rusket efter alle kunstens regler. 

Tak til alle for en rigtig hyggelig dag og ikke mindst et stort tillykke til alle de vinderplaceret hunde. Der var 16 hunde til start og der blev givet 5 x 1 pr, 1 x 2 pr, 2 x 3 pr og 8 x 0 pr.

13. april 2013:
Så startede prøvesæsonen i spor og vi havde et pragfuldt vejr. Tak til alle for en rigtig hyggelig dag hvor vi alle kunne grine og tage gas på hindanden,uanset hvilke resultat vi fik med hjem i begagen.
Tonic inkasserede et 0 på sin første championatprøve, men hun kæmpede virkelig og gav ikke op, før vi blev stoppet efter tre tab.
Gin gik lige ind i kassen, hvor hun markere anskudsstedet og så gik vi ud til den anden ende af sporet, hvor vi inkasserede en flot 1. pr. dejligt selv om der var udfordringer på vejen. 
 
24. marts 2013:
Så blev Juna 9 år i dag og det har været en oplevelsesrig rejse indtil nu. Juna har givet så mange fantastiske oplevelser og ikke mindst er mange venskaber opstået gennem hende og de ting vi har lavet sammen.
Tak Ulla og Anker for fantastiske tudemarie, vi har elsket den hund lige siden hun kom ind i vores hjem. Juna er grå men hun ter sig stadig som en unghund, så man har svært ved at tro hun er blevet gammel. En tur i Grib skov i dag viser der stadig er masser af sne og det er ikke til at tro vi snart skriver april.
 
11. februar 2013:
Tja tiden løber og der er noget stille på hjemmefronten hvad hundene angår. 
Vi har nu en parrings aftale på plads, men vi venter på at den smukke sorte herre kommer til Europa til maj. 
Gin kuldet blev fem år den 24. januar og Juna bliver lige straks ni år, utroligt som tiden bare flyver afsted. 
Gin og Juna nød virkelig de sidste dage i januar, hvor de var på masser af jagt med drengene på duer og gæs.
 
04.Januar 2013:
Så startede et nyt år og det bliver spændende hvad det bringer. 
En parring af Tonic i slutningen af 2013 er ved at falde på plads og det glæder vi os rigtig meget til.
Vi kikker ind i et travlt år, hvor vi håber at komme lidt på prøver og udstillinger. Men det vi ser frem til er de mange gode timer og oplevelser der er i vente, med venner fra ind og udland i hundeverden. På glædeligt gensyn derude i 2013 
 

Året i tekst og billeder 2016
Året i tekst og billeder 2015
Året i tekst og billeder 2014
Året i tekst og billeder 2013
Året i tekst og billeder 2012
Året i tekst og billeder2011
Året i tekst og billeder 2010
Året i tekst og billeder 2009
Året i tekst og billeder 2008
Året i tekst og billeder 2007
Året i tekst og billeder 2006
Året i tekst og billeder 2005
Året i tekst og billeder 2004