Året i tekst og billeder 2019

14. august 2019:
Halfdan’s Grant’s Apache (Von Hausman’s Super Bowler – Mamma Mia Kociokwik) som til daglig bor i jylland og ikke mindst er registeret schweisshund er sundhedsundersøgt og har opnået følgende:
HD: B (B/A), AA: 0/0 og OCD: intet påvist . Apache er desuden fri på: HNPK, CNM, EIC, SD2 og PRA. Apache er en ivrig arbejdshund med et godt temperament og er en dejlig glad hund som er let at omgås.

01.  august 2019:
Tiden løber og der har været travlt med udstillinger. Er så super glad for de fine resultater og ikke mindst kritikker der er givet hele vejen igennem på Tonic og lille Happy.
Året’s store begivenhed er Aslan og Diana der sammen har kæmpet sig gennem den finske skov og med stor overbevisning har opnået titlen FIVCH -Finsk Vildtspor Champion. Kæmpe tillykke til Jer, vi ved hvor meget det betød og det var en kamp mod uret fra starten af. Sump der “stjal” skoen, så man var på strømpefødder, lumske huller og meget ujævnt teræn som du vandt over selv om det også kostede et par briller. Herudover var det så lige 35 grader oven i. Godt kæmpet og et MEGA stort tillykke til jer to, i er så seje sammen.
Der er mange flere billeder fra turen på facebook  profil https://www.facebook.com/kennelhalfdan
Herfra også et stort tillykke til Antte og Tinka som fik en suveræn 1. pr og blev 2. vinder på prøven, så flot og et sejt makkerpar på sporet. Lemon og jeg kom igennem og hermed opnåede hun sin 2. første pr. i Finland, så super stolt af hende så vi må nok hellere komme igang med prøverne herhjemme med hende.


Halfdan’s Blue Maximus – Aslan


25. juni 2019:

Beslutningen er taget og Gin er trukket fra landsholdet, med henes høje alder på 11,5 år og gigt der plager, skal hun slutte på toppen. Ja jeg sagde det samme sidste år, men nu er det definitivt slut. Gin har stået på landsholdet 3 gange, har været stabil på  div sporprøver i ind som udland.
Gin er den ENESTE retriever indtil nu, som har opnået fuldcertificeret sporchampionat i alle fire nordiske lande, det vil sige hun har 3 x 1. pr. i alle nordiske lande,  alle prøver er opnået hos forskellige domere.  Herudover er Gin hele livet igennem brugt til jagt, regulering, opsamlinger og eftersøgninger, så hun har været alsidig og er en soldemate vi vil nyde den sidste tid og hun sit otium med lidt jagt og ture i hendes tempo.  God vind til landsholdet vi hepper på Jer alle.

13. maj 2019:


Mamma Mia Kociokwik – Tonic 

Halfdan’s Blue Maximus – Aslan og Diana fik den 5. maj endnu en titel DKSCH – Dansk sporchampion i hus. Tillykke i er bare et super makkerpar på sporet.

Happy har været på sin første udstilling og den lille krudtugle med dertilhørende besvær i fremvisning, gav udfordringer. Det blev til “Lovende”. Tonic var med i veteranklassen og blev 2V. Begge piger fik fine kritikker og vi havde en hyggelig dag.


Halfdan’s Juniper green – Gin og Charlotte 

01. maj 2019:
Året’s DM i vildtspor var i påsken, en meget tør dag på Gisselfeldt Kloster og det viste sig i resultaterne. Kun 3 hunde blev præmieret, 2 x 1. pr, 1 x 3. pr også 10 x 0 pr. DRK’s Sporlandshold består af 5 ekvipager så de sidste to blev  udtaget på de der havde flest poient, på den del af sporet som var løst. Herved kom Halfdan’s Juniper Green – Gin med på en 5. plads. Hun er en fantastisk hund som var lovet pension og slut med prøver sidste år, men hun elsker det og det kan man jo kun sige resultatet her viser. Vi glæder os over igen at være udtaget og den gamle pige på 11,½ år skal nok være helt toptrimmet og en figter, når det går løs i Sverige i sidste weekend af august.


Diana og Aslan med deres fine rosette

14. april 2019:
Halfdan’s Blue Maximus – Aslan og Diana har gjort det. De tog lige en 1. pr på årets første DRK championatsporprøve, hermed udløste det to flotte nye titler Dansk Vildtspor champion – DKSCH(V) og Nordisk vildtspor champion – NORDSCH(V) – Tillykke vi er bare så stolte af jer og ved hvor meget i arbejde med Aslan. Her i huset er der gang i alle hundene på hvert deres plan, Happy er nu nået aldren hvor tænderne skiftes og hvalptiden er ved at være slut, hun har ikke frikort til at bide og ruske i de andre mere. Lemon har bestået sin 400m/20t og blev desuden dagens bedste.Gin viser Happy hvordan man kan holde øje med haven

01. april 2019:
Meget er sket i de sidste fire månder og her i huset er en lille ny flyttet ind. Vi siger velkommen til Melicmark True to Life, der til dagligt kaldes Happy. Vi er ved at oprette hendes egen side.

Gin har rundet 11 år og er stadig aktiv, hendes fysiske form er så god at hun mod tidligere skrevet igen deltager på DM i vildtspor her til april.
vi har været i kontakt med flere hvalpekøbere fra “Gin kuldet” og Ganga, Chili og Basse er her stadig, selvfølgelig er de ældre med de har det alle godt med de skavanker der følger en hund på 11 år.

Tonic opdrager Happy og der bliver sagt fra, det er tydeligt hun har opdraget to kuld hvalpe så der er trukket en streg i sandet om hvad man kan tillade sig,

Lemon er lege tanten og det er hende som har måtte tage imod de mange hvalpetænder. Hun har taget Happy til sig og hun passer på hende. Opdragelsen er nu enlig også kommet igang her, da Lemon ikke gider de mange bid i halsen mere.

Siden her vil stadig løbende blive opdateret, men i kan også finde os på facebook, hvor der oftere lægges nyheder op, i finder os her:
https://www.facebook.com/kennelhalfdan


Happy tager dyrlægebesøg med stor ro