Året i tekst og billeder 2019


Diana og Aslan med deres fine rosette

14. april 2019:
Halfdan’s Blue Maximus – Aslan og Diana har gjort det. De tog lige en 1. pr på årets første DRK championatsporprøve, hermed udløste det to flotte nye titler Dansk Vildtspor champion – DKSCH(V) og Nordisk vildtspor champion – NORDSCH(V) – Tillykke vi er bare så stolte af jer og ved hvor meget i arbejde med Aslan. Her i huset er der gang i alle hundene på hvert deres plan, Happy er nu nået aldren hvor tænderne skiftes og hvalptiden er ved at være slut, hun har ikke frikort til at bide og ruske i de andre mere. Lemon har bestået sin 400m/20t og blev desuden dagens bedste.Gin viser Happy hvordan man kan holde øje med haven

01. april 2019:
Meget er sket i de sidste fire månder og her i huset er en lille ny flyttet ind. Vi siger velkommen til Melicmark True to Life, der til dagligt kaldes Happy. Vi er ved at oprette hendes egen side.

Gin har rundet 11 år og er stadig aktiv, hendes fysiske form er så god at hun mod tidligere skrevet igen deltager på DM i vildtspor her til april.
vi har været i kontakt med flere hvalpekøbere fra “Gin kuldet” og Ganga, Chili og Basse er her stadig, selvfølgelig er de ældre med de har det alle godt med de skavanker der følger en hund på 11 år.

Tonic opdrager Happy og der bliver sagt fra, det er tydeligt hun har opdraget to kuld hvalpe så der er trukket en streg i sandet om hvad man kan tillade sig,

Lemon er lege tanten og det er hende som har måtte tage imod de mange hvalpetænder. Hun har taget Happy til sig og hun passer på hende. Opdragelsen er nu enlig også kommet igang her, da Lemon ikke gider de mange bid i halsen mere.

Siden her vil stadig løbende blive opdateret, men i kan også finde os på facebook, hvor der oftere lægges nyheder op, i finder os her:
https://www.facebook.com/kennelhalfdan


Happy tager dyrlægebesøg med stor ro